In English | Русский

Tuotteet

Kontio

Kontion maailman suurin hirsitalotehdas tuottaa vuosittain yli 2000 hirsirakennusta. Vuosikymmenten kokemus hirsirakentamisesta on tuonut Kontiolle vankkaa tietotaitoa ja näkemystä suomalaisesta huvila ja omakotirakentamisesta.

Hitaasti kasvanut, tiukkasyinen pohjoisen puu on parasta raaka-ainetta rakentamiseen. Kestävästä Kontio-hirrestä rakennettu koti on lämmin ja turvallinen.

www.kontio.fi

Kontio-keittiöt

Toimitamme kalusteet aina asennusvalmiina niin, että vedinporauksetkin on tehdyt jo tehtaalla. Tuotteemme ovat aidosti kotimaisia ja siksi ne ovat avainlipputuotteita, joista olemme myös aidosti ylpeitä.

Yhtiön rekisteröity tuotemerkki KONTIO-KEITTIÖT tunnetaan Itä-Suomessa hyvin ja rakennusliikkeiden keskuudessa koko Suomessa.

www.kontiopuu.fi

Schiedel hormit

Schiedel Savuhormistot Oy on Suomen johtava valmispiippuyritys. Schiedel-valmispiippu on luotettava ja paloturvallinen hormiratkaisu kaikkiin tulisijoihin. Schiedel Savuhormistot -tuotevalikoimaan kuuluvat Suomen markkinoilla tunnetuksi tulleet laatupiiput: keraaminen kolmikerrospiippu Rondo Plus ja helposti asennettava hohkakivestä valmistettu Isokern. Valikoimaan kuuluu myös uusi teräspiippu Permeter.

www.schiedel.fi

Uunisepät

Turun Uunisepät Oy on Pohjoismaiden suurin kaakeliuunien valmistaja ja uudisrakentajien ykkösvalinta. Yritys perustettiin keväällä 1982. Päätoimipaikka on Turussa. Lisäksi Uunisepillä on 11 uunistudiota ympäri Suomen. Uuniseppien innovaatio on valmistaa uuneja valutekniikalla, jonka ansiosta uunien pintamateriaaleissa ja muodoissa on useita eri vaihtoehtoja. Uunisepät on kotimainen yritys, jonka takat on suunniteltu ja tehty Suomessa.

www.uunisepat.fi

Pihla

Phla valmistaa ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

www.pihla.fi

NunnaUuni tulisijat

Varaava NunnaUuni-tulisija tuottaa miellyttävää ja tasaista lämpöä, jonka koet kodissasi lämpöviihtyvyytenä. Pääset nauttimaan lämmöstä pian tulen sytyttämisen jälkeen ja lämpöä riittää ihanasti seuraavan päivän puolelle. Vaivattomampaa lämmöstä nauttimisesta tekee myös NunnaUunien lyhyt lämmitysaika – ei tarvitse koko iltaa käyttää tulisijan lämmittämiseen, vaan jää aikaa nauttia pidempään itse lämmöstä.

www.nunnauuni.com

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä

In English | Русский